» IRC search  details

IRC Channels on Albnetwork.net

IRC network Albnetwork.net was registered in January 2012. Since that time our small data collector regularly connects this IRC network to determine its key performance indicators, such as its number of users and its number of chat rooms (IRC channels). On this occasion a list of visible (not private) chat rooms is requested too.

During last connections to Albnetwork.net its servers reported an average of 295 users and 60 chat rooms. Use the following menu to get more information about IRC network Albnetwork.net! Take a view to the generated statistics and search within the list of chat rooms for topics of your interest! about   channels   servers   statistics   status   webchat 

Searched for ''. 32 matching entries found.  Displaying 1-10...

#Shqiperia Albnetwork.net

127 users – 110 minutes ago – Mire se vini ne kanalin #Shqiperia Nje vend i bashkimit te virtualitetit dhe realitetit tone. Per cdo problem /join #ndihme Stafi ju uron chat te kendshem!
chat category: Albanianetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #Shqiperia

#shoqeria Albnetwork.net

78 users – 110 minutes ago – Do not take life so seriously,you will never get out of it alive!Welcome in #shoqeria! Per cdo problem /join #ndihma . Keep calm and chat with us :)
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #shoqeria

#studentet Albnetwork.net

43 users – 110 minutes ago – ||||||||| Miresevini ne Kanalin #Studentet .Ne chat mund te futeni dhe nga www.forum-al.com Degjoni ritmin e Radio http://play.albnetwork.net:8000/index.html?sid=1 |||||||||
chat category: Studentsnetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #studentet

#smile Albnetwork.net

39 users – 110 minutes ago – WeLcome To [=--> Smile <--=] Mos Resht Kurre Se Buzeqeshuri Dhe Pse Je I/e Merzitur Sepse Dikush, Diku Mund Te Bie Ne Dashuri Me Buzeqeshjen Tende!� Per Te Degjuar Radion Klikoni Ne [-> http://play.albnetwork.net:8000/index.html?sid=1 <-]
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #smile

#Ndihme Albnetwork.net

16 users – 110 minutes ago – Mire Se Erdhet Ne Kanalin #ndihme Ku Mund Te Drejtoni Pyetje Mbi Bane Ne Kanal, Mode, Komanda /cs /ms /ns Prisni T`ju Jepet +v Dhe Pastaj Drejtoni Pyetjet Tuaja. Per ankesa, probleme e kerkesa aksesi drejtohuni tek http://forumi.shqiperia.com/.
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #Ndihme

#Sherbimet Albnetwork.net

15 users – 110 minutes ago – Miresevini ne #SHERBIMET administrative te Rrjetit ! Pasi te merrni +v(voice) formuloni pyetjen tuaj. Ndalohet: Parkim Nickname, kerkesa per heqje banesh ne kanale, dhe cdo gje tjeter qe ska lidhje me Serverat. Moszbatimi i rregullave do te sjelli automatikisht largimin tuaj nga dhoma!!!
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #Sherbimet

#Stafi Albnetwork.net

14 users – 110 minutes ago – : Te gjithe OPERATORET te lexojne rregulloren e re http://albforumi.com/threads/rregullorja-e-re-e-dhomes-shqiperia.36467/ . Per te gjith operatoret e staff ju lajmerojm se shum shpejt do ket vezhgim dhe heqje ndaj gjith atyre qe rrin pasiv apo vin per vizit.flm!!
network: Albnetwork.net  –  irc2go: #Stafi

#love Albnetwork.net

11 users – 110 minutes ago – Mirësevini ne kanalin #Love " Stop Xhelozisë Pro Dashurisë " Dashuro por mos Lëndo.. yyyp xhixhi :D Dëgjoni ritmin e radios Albnetwork në http://play.albnetwork.net:8000/index.html?sid=1 Për përshëndetjet dhe kërkesat muzikore kontaktoni me DJ
chat category: Lovenetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #love

#Trivia Albnetwork.net

10 users – 110 minutes ago – ▂▃▅▇█▓▒░ ░M░I░R░E░ ░S░E░ ░E░R░D░H░E░T░ ░▒▓█▇▅▃▂░N░E░▂▃▅▇█▓▒░ ░T░R░I░V░I░A░ ░▒▓█▇▅▃▂
chat category: Computer Gamesnetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #Trivia

#radio Albnetwork.net

8 users – 110 minutes ago – D E A D A I R S P A C E :: D R A M A F R E E Z O N E :: http://radio.albnetwork.net :: !request per kerkesa
chat category: Radionetwork: Albnetwork.net  –  irc2go: #radio
<    1    2    3    4   >

  

 Top IRC networks 
   IRCnet
   Ø 28683
   EFnet
   Ø 16421
   Undernet
   Ø 14901
   QuakeNet
   Ø 13159
   OFTC
   Ø 12807
   Rizon
   Ø 12675
   Chatzona
   Ø 7671
   DALnet
   Ø 7301
   Mozilla
   Ø 6801
   freenode
   non-competitive

Chat Directory Chat Directory
Asia Chat
Australia Chat
Europe Chat
India Chat
USA Chat
. . .

0.0669 seconds
© 1998-2019 netsplit.de  de    IRC Online Chat
This website is being developed in Heusenstamm, Germany.